Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Κλοπή χρημάτων από τα κόμματα

Ο βασικός ρόλος ενός κόμματος είναι το σκαρφάλωμα και η παραμονή του στην εξουσία.


Εξ ‘αρχής γνωρίζαμε για το κατάφωρα κάλπικο ενδιαφέρον των κομμάτων σχετικά με την οικονομική κρίση (που αυτοί συνδημιούργησαν), βλέπουμε όμως και τις αποδείξεις.


Συμφώνησαν μεταξύ τους χωρίς να ρωτήσουν κανέναν, πόσα λεφτά θα κλέψουν από τον έλληνα φορολογούμενο για τις δαπάνες συμμετοχής τους στις ευρωεκλογές. Δεν φτάνει δηλαδή που ζούμε αυτό το θέατρο του παραλόγου της αντιπροσωπευτικής – κοινοβουλευτικής δημοκρατίας και εκλογής είμαστε υποχρεωμένοι να το χρηματοδοτούμε κιόλας και μάλιστα αδρά. Αυτή είναι άλλωστε και η δουλειά του κράτους, νταβατζής στις ζωές μας.


Ιδού τα ποσά, που όλοι μαζί συμφώνησαν πως θα μας κλέψουν, ενώ λόγω οικονομικής κρίσης όπως μας είπαν πέταξαν στους αγρότες ψίχουλα.


ΝΔ - 3.647.193 Ευρώ (€)
ΠΑΣΟΚ - 2.815.253 Ευρώ (€)
ΚΚΕ - 803.892 Ευρώ (€)
ΣΥΡΙΖΑ - 352.558 Ευρώ (€)
ΛΑ.Ο.Σ. - 349.903 Ευρώ (€)


Το ποσό αυτό αποτελεί το 60% του συνολικού ποσού που θα δοθεί στα κόμματα τα οποία θα συμμετέχουν στις εκλογές ενώ το υπόλοιπο 40% θα δοθεί σε άλλα κόμματα τα οποία ενδεχομένως θα εκλεγούν αφού συμπληρώσουν τουλάχιστον το 1,5% των ψήφων. Το συνολικό ποσό που θα διατεθεί είναι 13,398 εκατομμύρια ευρώ.



Τι ‘ναι αυτά ρε ;



Δεν υπάρχουν σχόλια: